Προφίλ

Το e-House είναι η πρώτη διαδικτυακή Μεσιτική Εταιρεία στην Ελλάδα.

Το e-House είναι μια δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία βασισμένη στα πρότυπα μιας τεχνολογικά ανεπτυγμένης εποχής, που ήρθε για να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα των μεσιτικών υπηρεσιών. Τόσο το πρωτοποριακό σύστημα εξυπηρέτησης πελατών όσο και οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας, είναι η βέλτιστη επιλογή σας όταν πρόκειται για την ενοικίαση, την πώληση ακινήτων, οικοπέδων αλλά και για την επένδυση ακινήτων.

Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του e-House εκφράζεται από το νέο και φιλικό προσωπικό μας που θα αναλάβει υπεύθυνα την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Μαζί θα αναπτύξουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας διότι η φιλοσοφία του e-House είναι να απαντά με συνέπεια, επαγγελματισμό και διεπιστημονική επάρκεια σε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη του αγοραστή/πωλητή αλλά και να παρέχει υψηλών προδιαγραφών κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, που εξελίσσονται, διευρύνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς.

Ο πρώτος και βασικότερος στόχος μας είναι το e-House να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα, εδώ στο e-House, την πρώτη διαδικτυακή Μεσιτική Εταιρεία στην Ελλάδα!